Skip to content

Kategori: Uncategorized

Uncategorized

Shqipëria zhvillon paradën e parë në botë online: S’ka drejtësi për LGBTI nëse nuk ka demokraci për gjithë të tjerët

Mbi 100 aktivistë shqiptarë dhe mbështetës të tyre organizuan sot të parin event në botë të krenarisë që u zhvillua duke përdorur teknologjinë online, në kushtet e distancimit social. Ata u shprehën se “parada nuk është një event, por një pikëtakim me të kaluarën dhe me të ardhmen tonë të përbashkët. Ajo nuk është një ngjarje, por një proçes që […]