Parada e krenarisë ndër vite

2019 Parada e Krenarisë së Tiranës
2019 – Marshimi Dyke, marshimi i parë lezbike në Shqipëri
2018 Parada e Krenarisë së Tiranës
2017 Parada e Krenarisë së Tiranës
2016 Parada e Krenarisë së Tiranës

Video ndërgjegjesuese

Familja është dashuri dhe përkujdesje
Takimi
Mund të jetë kushdo

Mesazhe nga aleatët

Alice Taylor – 2019 Parada e Krenarisë së Tiranës #MarshojmeEdhePerTy
Ambasadori Hollandez Guusje Korthals Altes – 2019 Parada e Krenarisë së Tiranës
All for Love & Love for All

Histori Personale

LILI
SERAFINA
LORENA
LOLA

Animime

Si të jesh aleat LGBTI?
Çfarë do të thotë edukim gjithëpërfshirës?
Orientimi Seksual VS Identiteti Gjinor
Ndryshimet mes termave transgjinor, trans-seksual, transvestit
Interseks

Dokumentari

SkaNdal është dokumentari i parë i gjatë i treguar ndonjëherë mbi lëvizjen LGBT në Shqipëri.