Fushata elektorale po nis dhe së shpejti shqiptarët do u drejtohen kutive të votimit.

Mendo Politikisht – Voto me kokën tënde!

Grupet e margjinalizuara në shoqëri, vijojnë të mbeten të nënpërfaqësuar apo nuk përmenden fare në programet dhe platformat politike të partive që po garojnë në zgjedhjet e 25 Prillit.

Në vijim të advokimit për të drejtat e komunitetit LGBTI+, komuniteteve të tjera të margjinalizuara dhe përpjekjes për përfshirjen e tyre në komunikimin mediatik gjatë fushatës elektorale dhe zgjedhjeve të 25 prillit 2021, Historia Ime dhe Pro-LGBT kërkojnë mendimin tuaj mbi zgjedhjet dhe politikën në vend.

Ky pyetësor i drejtohet komuniteteve të margjinalizuara në vend dhe anëtarëve të tyre.

Mendimi juaj mbetet anonim dhe do të na ndihmojë për të përmirësuar fushatën tonë advokuese dhe ndërgjegjësuese, e cila do të prezantohet javët në vijim.

Ju lutem kushtojini 2 minuta kohë plotësimit të këtij pyetësori. Faleminderit!

Pyetësori është pjesë e fushatës së advokimit “Mendo Politikisht 2021“, financuar nga Civil Rights Defenders dhe pjesë e projektit EUTH Advocacy.